Новата водеща на БНТ Деси Добрева се задържа на екран само няколко

...
Новата водеща на БНТ Деси Добрева се задържа на екран само няколко
Коментари Харесай

Какво развали семейството на Деси Добрева?

 Новата водеща на БНТ Деси Добрева се задържа на екран единствено няколко седмици и скоропостижно се раздели с предаването " Музика до безкрайност ", което водеше от 15 септември. Решението е на продуцента Милен Иванов, също артист, въпреки и фолклорен, изясни Добрева. " Няма ме в предаването, тъй като продуцентите взеха решение да трансформират формата и стана мини-концерт, който няма потребност от водещ ", посочи изпълнителката, която разгласи, че приготвя нова ария.

Тя била засипана от писма на фенове, които се чудили дали не се е разболяла, по тази причина решила да ги успокои с признанието, че се усеща в прелестна форма. По-критичните фенове са удовлетворени от решението Добрева да слезе от екран, тъй като тя фамилиарничеше прекалено много с гостите си и привличаше вниманието върху себе си, вместо да остави поканените звезди да приказват. Блондинката пееше наедно с " Тоника " и братя Аргирови, задаваше нескончаеми въпроси, даже по едно време не слизаше от сцената и меломаните се чудеха кого да гледат и слушат нея или огромните български реализатори.

Добрева за повторно се опитва като водеща на Българска национална телевизия, откакто звездата й изгря в друго предаване " Шоуто на Слави ". Тя има прочут опит във воденето на " Полет над нощта " нощен блок, основан от Хачо Бояджиев. На върха на известността си, основана от ежевечерното наличие в екрана на би Ти Ви, Деси напусна Слави Трифонов, с цел да учи в Америка пеене. С Дългия си остана добра другарка и е неизменима част от концертите му, може би тъй като сред двамата в никакъв случай не са прехвърчали искри.

Подобно на Слави, и Деси няма никакъв шанс в любовта, въпреки че с изключение на доста хубава е и огромна стопанка. Тя неотдавна издаде готварска книга, в която разказа обичаните си предписания, а постоянно може да бъде забелязана да затваря туршии или да върти зелник.

Добрева се омъжи през 2006 година, а малко откакто се роди щерка й Алена, със брачна половинка й се разведоха. По думите на певицата решението било негово, въпреки същата година да плъзна твърдоглав слух, че тя е държанка на прочут политик. Малко по-късно Деси се кандидатира за изборите. Първо бе част от царската партия и искаше да влезе в Европарламента, а през 2013 година поведе листата на партията " Нова опция " на някогашния боен министър от тройната коалиция Николай Цонев в родния си град Варна.

Със съпруга си Мартин се познават още от детските си години, той е бил съученик на сестра й. След брачната гала в морската столица заживяват там. Въпреки огромната обич и другарство, които ги свързват, фамилният живот се оказал сложен поради непрекъснатите взаимни отстъпки, които хубавицата трябвало да прави. Фактът, че певицата работи като луда, с цел да изкарва пари, също внесъл напрежение в дома им и двамата бързо завършват брака.

Дъщеричката Алена е поверена на грижите на бабите, а гласовитата изпълнителка хукна по турнета. Тя обаче се оплаква, че Мартин не поставя никакви грижи за детето си, само че и той не остава по-назад и отвърна, че Добрева няма време за Алена от участия. Малката е музикална, свири на пиано, пее, само че също по този начин е упражнявала художествена гимнастика и лека атлетика. За майката е значимо тя да стане добър човек, по тази причина не желае да предначертава пътя й, написа " Минаха години “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР